Ontdek de kracht van aanpassingsvermogen met Adaptable (voorheen Samsung Business Center)

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf 7 juni 2023 onder een nieuwe naam zullen opereren die onze vernieuwde missie beter weerspiegelt. Onze nieuwe naam, Adaptable, benadrukt onze focus op flexibiliteit, aanpassingsvermogen en innovatie – waarden die centraal staan in onze bedrijfsstrategie en die we hebben opgebouwd in de afgelopen 12 jaar

Sinds onze oprichting in 2011 hebben we ons gericht op het leveren van hoogwaardige technologische oplossingen aan organisaties uit een breed scala aan branches. Mede dankzij onze snelgroeiende klantenkring zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt met een sterke reputatie op het gebied van innovatie, kwaliteit en klantenservice.

Onze naamswijziging is een opwindende en passende ontwikkeling die symbool staat voor onze evolutie. Door ons aanpassingsvermogen hebben we ons kunnen blijven ontwikkelen en zijn we steeds in staat geweest om in te spelen op wensen vanuit de markt. Deze ervaring en expertise heeft geleid tot onze vernieuwde missie: het sterker en competitiever maken van onze klanten door middel van technologie.

Onze nieuwe naam, Adaptable, benadrukt deze missie en symboliseert de kernwaarden van flexibiliteit, aanpassingsvermogen en innovatie. Hiermee geven we aan dat we ons blijven richten op het bieden van hoogwaardige technologische oplossingen die voldoen aan de behoeften van bedrijven in een snel veranderende en veeleisende zakelijke omgeving.

Hoewel onze naam verandert, blijft onze toewijding aan onze klanten en ons doel ongewijzigd. We bouwen voort op onze sterke punten en het vertrouwen dat we hebben opgebouwd in onze lange geschiedenis als Samsung Business Center. Onze unieke connectie met Samsung is sterker dan ooit. We zijn het enige bedrijf in Nederland dat de Platinum Partner status bij Samsung heeft bereikt op alle categorieën van Display en Mobile. Ons Platinum Partnerschap en de sterke band die we met Samsung hebben, wordt gesymboliseerd door de tagline ‘Inspired by Samsung’. We kijken uit naar de toekomst en het voortzetten van onze reis met onze klanten en leveranciers onder de nieuwe naam Adaptable. We blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige technologische oplossingen die onze klanten sterker en competitiever maken in een snel veranderende en veeleisende zakelijke omgeving.

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn