Dé revolutionaire eyecatcher voor een unieke klantbeleving

In de snel veranderende zakenwereld van vandaag is opvallen bij je klanten van groot belang. Dat is waar onze Artwall in beeld komt. Een innovatieve oplossing die we helemaal zelf hebben ontwikkeld. De Artwall bestaat uit diverse professionele Samsung-displays die perfect op elkaar zijn afgestemd voor een unieke winkel ervaring. In deze blog gaan we dieper in op alle voordelen en mogelijkheden die de Artwall te bieden heeft voor jouw bedrijf.

Unieke ervaring

Een eerste indruk is cruciaal! Of je nu actief bent in de retail branche of in zakelijke dienstverlening, de Artwall biedt de mogelijkheid om die indruk onvergetelijk te maken. Met verschillende templates die zijn afgestemd op diverse situaties en settings, kunt u de content die afgespeeld wordt op de Artwall aanpassen aan de gewenste uitstraling en boodschap. Of het nu gaat om een warm welkom, belangrijke informatieoverdracht, of een productpresentatie, de Artwall kan naar wens worden ingedeeld en aangepast voor een design op maat.

Oneindige mogelijkheden

Een van de grootste troeven van de Artwall is de mogelijkheid om verschillende uitingen dicht bij elkaar te plaatsen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om op één scherm meerdere soorten informatie tonen, zoals aanbiedingen, vergelijkbare producten, toelichtingsvideo’s, productspecificaties en instructievideo’s. Dit biedt u ongekende flexibiliteit bij het presenteren van content aan uw klanten.

Hypermodern Design

De Artwall onderscheidt zich niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn hypermoderne uitstraling. Het strakke en eigentijdse ontwerp trekt de aandacht en geeft uw bedrijf een geavanceerde uitstraling. Met de Artwall kunt u een blijvende indruk achterlaten en uw klanten een unieke ervaring bieden. Het ontwerp van de Artwall, inclusief het aantal schermen en hun plaatsing, is volledig aanpasbaar naar jouw wensen.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk aspect om te overwegen bij de aanschaf van zakelijke apparatuur is de duurzaamheid. De Artwall is ontworpen om lang mee te gaan. De schermen gaan veel langer mee dan consumenten schermen. Daarnaast is het regelmatig afdrukken en verwisselen van banners/posters verleden tijd. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden zorgvuldig vervaardigd om jarenlang probleemloos gebruik te garanderen.

Contentcreatie

Maar wie creëert de content op de schermen dan? Bij de Artwall bieden we u de flexibiliteit om zowel zelf content te creëren als bestaande content te gebruiken. Daarnaast kan onze content specialist op basis van een intakegesprek ook content voor je bedrijf maken. Ook bieden we de optie om langs te komen en een workshop content creatie en installatie te geven zodat je na installatie van de Artwall zelf je content kunt maken en aanpassen. Dat is wel zo makkelijk 😊!

Implementatie en ondersteuning

Het implementeren van de Artwall in uw bedrijfsomgeving. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. We zorgen voor een vlotte installatie en bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat het maximale uit de Artwall wordt gehaald.

–> Stap 1: Inrichting en Lay-out: Denk goed na over de winkelinrichting en plaatsing van de Artwall. Samen met de interieurontwerper van jouw organisatie wordt ervoor gezorgd dat de elektra en data kabels op de juiste positie zitten zodat de Artwall strategisch geplaatst wordt.     

–> Stap 2: Content Creatie: Investeer tijd en moeite in het creëren van boeiende digitale content. Dit moet aansluiten bij de interesses en behoeften van uw doelgroep. Overweeg ook seizoensgebonden of tijdelijke content. (We kunnen u ondersteunen bij het ontwikkelen van aantrekkelijke en effectieve content die uw boodschap op de best mogelijke manier overbrengt).

–> Stap 3: Content activeren en installeren. Onze engineers komen bij je langs zodat de Artwall op zichzelf kan functioneren en alle content geautomatiseerd is en gemakkelijk aangepast kan worden. De Artwall is nu ‘ready for action’.

–> Stap 4: Monitoring: Via remote control kunnen we op afstand instellingen en software gerelateerde zaken inregelen en besturen op afstand. 

Conclusie

Al met al is de Artwall een innovatieve en hypermoderne oplossing die uw zakelijke omgeving transformeert. Met zijn veelzijdigheid biedt de Artwall een ongeëvenaarde ervaring voor uw klanten.

“Maak indruk, maak contact, maak gebruik van de Artwall”

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn