Verhoog je weerbaarheid met ruggedized toestellen

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van mobiliteit en connectiviteit spelen mobiele apparaten een cruciale rol. Of je nu op een bouwplaats staat, in een druk magazijn werkt of outdooractiviteiten onderneemt: de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je mobiele toestel kan het verschil maken. Gelukkig bieden ruggedized toestellen een oplossing die speciaal is ontworpen om jouw weerbaarheid te verhogen, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Wat zijn ruggedized toestellen?

Ruggedized toestellen zijn robuuste of verstevigde mobiele apparaten die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en zware gebruiksituaties. In tegenstelling tot traditionele smartphones en tablets zijn deze toestellen gebouwd om te presteren onder druk, met functies zoals stof- en waterbestendigheid, schokabsorberende behuizingen en versterkte schermen.

 

Voordelen van ruggedized toestellen

Robuustheid en duurzaamheid

De belangrijkste voordelen van ruggedized toestellen zijn de robuuste constructie en duurzaamheid. Deze toestellen zijn bestand tegen vallen, stoten, trillingen en extreme temperaturen, waardoor ze perfect zijn voor veeleisende werkomgevingen. Ruggedized toestellen van Samsung hebben met IP68 zelfs de hoogste rating voor stof- en waterdichtheid!

 

Betrouwbaarheid

Met een ruggedized toestel kun je erop vertrouwen dat het toestel altijd werkt wanneer je het nodig hebt. Of je nu buiten in de regen staat, op een hobbelige weg rijdt of het toestel vaak laat vallen: deze toestellen blijven consistent presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Zowel het scherm, de behuizing als het binnenwerk blijft intact bij een val van enkele meters hoog.

 

Langere levensduur

Door hun robuuste constructie gaan ruggedized toestellen langer mee dan traditionele apparaten. Dit betekent minder downtime en een lagere Total Cost of Ownership. Dat is niet alleen erg duurzaam, maar ook erg goed voor uw portemonnee. Ka-ching!

 

Verbeterde veiligheid

Ruggedized toestellen bieden vaak extra beveiligingsfuncties, zoals versleutelde opslag, biometrische authenticatie en beveiligde bootprocessen. Dit helpt bedrijven om gevoelige gegevens te beschermen en de naleving van regelgeving te waarborgen. Standaard beschikken de Enterprise Editions van Samsung over Knox, dat sterke beveiliging op hard- en softwareniveau en ten minste vier jaar lang security updates biedt. Hierdoor zijn toestellen bestand tegen dreigingen als malware, hacks en andere vormen van cybercrime.

 

Meer gebruiksgemak

Dankzij het waterdichte scherm kan het toestel vaak en grondig schoongemaakt worden. Handig voor na een werkdag op de bouw, maar ook ideaal voor in de zorg waar hygiëne van groot belang is. Ook zijn ruggedized toestellen te bedienen met handschoenen. Dit draagt bij aan productiviteit en het algemeen gebruiksgemak voor uw medewerkers.

Conclusie

Vraagt jouw werkproces om een hoge mate van weerbaarheid? Ga dan absoluut voor ruggedized toestellen! Niet alleen kunnen deze toestellen tegen een stootje, ze zijn ook nog eens uitermate veilig , duurzaam en kostenefficiënt!

Heb je vragen over ruggedized toestellen en de specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijf? We geven je graag meer informatie of een demonstratie in één van onze experience centers in Utrecht en Eindhoven! Stuur een mailtje naar info@adaptable.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 88 028 88 88.

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn