Hoezo slimme werkplek?

Gemiddeld brengen we zo’n 6 uur per dag door op onze werkplek. Het creëren van een fijne werkplek is dus erg belangrijk. De meest voorkomende opstelling bestaat uit twee schermen en een dockingstation. Deze opstelling klinkt eenvoudig, maar brengt al snel uitdagingen met zich mee:

Komen deze jou bekend voor?

Uitdagingen

Maak je (flex) werkplek efficienter en gebruikers- vriendelijker

De slimme werkplek oplossing van Samsung maakt het inrichten van een slimme werkplek heel simpel en makkelijk. In plaats van 2 schermen en een los docking station krijg je nu één simpel aan te sluiten systeem. Universeel aan te sluiten met elke laptop en ontworpen met ergonomie vanuit het ontwerp.

De slimme werkplek kent vele voordelen;

De voordelen

VERBETERDE CONCENTRATIE EN COMFORT​

Blijf gefocust en productief. Content kan in één oogopslag op het gebogen scherm worden bekeken zonder vermoeide ogen, in tegenstelling tot platte beeldschermen. Dit zorgt voor een comfortabele kijkervaring. Gebruikers kunnen zich dus langer concentreren en zijn minder vermoeid.

Minder rommel en meer verbinding

Minder rommel en meer verbinding. De Samsung S9 monitor is voorzien van een USB Type-C-poort met 90W laadvermogen voor je laptop en gegevensoverdracht met slechts één kabel. Dankzij de LAN-poort kunnen laptops zonder LAN-poort eenvoudig met het beeldscherm verbinden voor het gebruik van Ethernet.

Samsung Certified Partner

Adaptable is een Samsung Authorized Business Partner

Unieke voordelen van Adaptable