RAAK GEINSPIREERD DOOR ONZE OPLOSSINGEN

Oplossingen voor elk thema

Welk Thema zoek je
oplossingen voor?

BEHEER MOBIELE DEVICES CENTRAAL EN VOORKOM RISICO'S OP EEN DATALEK

Ontdek de risico’s die loopt als je hier geen werk van maakt

HOE ZORG IK DAT HET BEZOEK VAN EEN KLANT ZO WAARDEVOL MOGELIJK WORDT?

Ontdek de risico’s die loopt als je hier geen werk van maakt

Co2 NEUTRAAL PRINTEN

Een eenvoudige en kosteneffectieve manier voor bedrijven om echt het verschil te maken, zonder compromis in de bedrijfsvoering.

HYBRIDE VERGADEREN

Hybride vergaderen zorgt voor flexibiliteit in het vergaderen zonder verlies van kwaliteit.

SLIMME WERKPLEK

Gemiddeld brengen we zo’n 6 uur per dag door op onze werkplek. Het creëren van een fijne werkplek is dus erg belangrijk.

Verklein de kans op een datalek door mobiele devices centraal te beheren

Het op afstand kunnen beheren en beveiligen van smartphones en tablets is een topprioriteit geworden. Klanten verwachten en vertrouwen erop dat jouw organisatie de veiligheid van hun data waarborgt. Zolang je hier niets mee doet loopt niet alleen jouw organisatie, maar ook jouw klanten risico’s:

DE RISICO'S

Altijd en overal veilig toegang tot documenten en apps met Samsung Knox.

Samsung Knox is een verzameling solutions die beheer en beveiliging van mobiele toestellen gemakkelijker maken. Hierdoor hebben medewerkers overal en op een veilige manier toegang tot gegevens en apps.

De voordelen

Onze klant

meer omzet met minder mankracht

Samsung Business Center zit op het snijvlak van de nieuwste innovaties. Als certified partner vormen wij de brug tussen jouw organisatie en de nieuwste en meest innovatieve oplossingen in de markt. Wij brengen Technologie, wetenschap en design samen om unieke ervaringen te bedenken om jouw klanten in beweging te brengen.

Samsung KNox

Met Samsung Knox zijn uw mobiele toestellen in topconditie. Samsung Knox biedt uitgebreide beheeropties rondom de uitrol, het beheer en de beveiliging van mobiele devices.

Eenvoudig aanpassen van toestelinstellingen

Met Samsung Knox houden organisaties de vinger aan de pols rondom toestelgebruik. Toestelinstellingen kunnen namelijk heel eenvoudig worden aangepast.

Zo weet je zeker dat toestellen altijd in lijn met de wens van de organisatie worden gebruikt.

 

Security tot in detail

De security van mobiele toestellen snel naar een hoger niveau brengen? Knox Platform for Enterprise biedt keuze uit een zeer groot aantal mogelijkheden.

Zo weet je zeker dat toestellen altijd in lijn met de wens van de organisatie worden gebruikt.

 

Testen van samenwerking tussen apps en firmware

Updates mogen natuurlijk niet in de weg staan van de werking van bedrijfsapps. Met de solution E-FOTA kun je nieuwe firmware daarom eerst testen. 

Integraal pushen van MDM-profielen

MDM-profielen uitrollen gaat nog sneller met de solution Knox Mobile Enrollment.

Beheer op basis van multivendor support

Veel organisaties gebruiken diverse soorten mobiele devices van verschillende fabrikanten. Ook dan is het belangrijk dat beheer snel en gemakkelijk verloopt. Knox Manage maakt het mogelijk. 

Optimaal gebruiksgemak met Samsung-smartphones

In combinatie met Samsung-smartphones profiteren beheerders van de meest uitgebreide mogelijkheden.

Knox Certified Partner

Adaptable is een Samsung Knox Certified Partner

Unieke voordelen van Adaptable

Hoe zorg ik dat het bezoek van een klant zo waardevol mogelijk wordt?

Uiteindelijk wil je als organisatie je klanten verder helpen. Je wilt ze daarbij een ervaring bieden die leuk en intuitief is. Zorgen dat de klant spelenderwijs ontdekt welke mogelijkheden er zijn. Waar begin je en hoe bedenk je deze nieuwe nieuwe reis? 

Risico’s die je loopt als je hier geen werk van maakt: 

DE RISICO'S

Zo bied je een onvergetelijke ervaring

Met een combinatie van verschilllende technieken kun je een zo waardevol mogelijk bezoekmoment creëren voor je klanten. Zet informatieve displays neer en maak gebruiken van verschillende sensoring technieken om de klant zelf producten te laten ontdekken. Wij hebben de ervaring en de ideeën om jouw klantreis onvergetelijk te maken.

Kom eens langs in een van onze experience centers en ervaar het zelf. 

De voordelen

Video afspelen

Slimme sensoren en displays creëren een interactieve winkelervaring

“We willen klanten in elke fase van de customer journey voorzien van professioneel en onafhankelijk advies. Zowel online als in de winkel, zoals hier in Groningen. Samen met Samsung Business Center bekeken we hoe we dat kunnen realiseren. Met dit nieuwe winkelconcept tot gevolg.”

– Martijn Akkermans, Director of Retail Operations bij Beter Bed

Precies weten of de aandacht van je klanten naar het juiste gaat bij interfaces

Met geavanceerd A.I. gebaseerd op neuroscience kunnen we voorspellingen maken met 93% accuraatheid over waar de aandacht van klanten, bezoekers en medewerkers heen zal gaan bij het gebruik van interfaces. Denk aan het gebruik van bijvoorbeeld bestelsoftware in combinatie met de Samsung Kiosk. 

Maak wetenschappelijk onderbouwde beslissingen

Ontdek optimalisatie kansen door inzet van Artificial Intelligence. Optimaliseer interfaces en zorg voor snellere en betere conversies door de de aandacht beter te verdelen.

Op neuroscience gebaseerde inzichten over wat wel en niet werkt

Niet voelen maar weten. Weet met neuroscience en A.I. waar de aandacht naartoe gaat van bezoekers. Zo weet je precies of alles in de winkel, in je ziekenhuis, vliegveld, kantoor etc. optimaal is geplaatst voor maximaal effect. Weten of bewegwijzering, promoties, belangrijke berichten etc. ook daadwerkelijk de juiste aandacht krijgen. 

Smart Signage Solutions

Samsung digitale smart signage is ’s werelds eerste integratie-ready display oplossing die hardware naadloos met software combineert. 

MagicInfo Videowall

Dankzij veelzijdige en simpele software geef je content precies weer zoals jij dat wilt en kun je deze onmiddellijk delen, waar jij je ook bevind. 

MagicInfo widgets

Een widget is een applicatie die wordt gepresenteerd via een webpagina, liggend of staand, die als inhoudsitem kan worden geïntegreerd in de MagicINFO-afspeellijst.

Sensoring & Triggering (yoyo)

YoYo stuurt een signaal naar MagicINFO dat reageert op gebeurtenistriggers en inhoud naar displays stuurt. De YoYo-software wordt gevoed door de NFC-technologie die voor de trigger zorgt. Je creëert en beheert content in MagicINFO.

Sensoring & Triggering (yoyo)

YoYo stuurt een signaal naar MagicINFO dat reageert op gebeurtenistriggers en inhoud naar displays stuurt. De YoYo-software wordt gevoed door de NFC-technologie die voor de trigger zorgt. Je creëert en beheert content in MagicINFO.

Samsung Certified Partner

Adaptable is een Samsung Authorized Display Business Partner

Unieke voordelen van Adaptable

De gezondheid van onze planeet, mensen en Communities is altijd een kernwaarde geweest.

Dit is waarom we een stap verder gaan. Wij bieden onze klanten het meest uitgebreide CO2-neutrale Managed Print Service-aanbod ter wereld.

Een eenvoudige en kosteneffectieve manier voor bedrijven om echt het verschil te maken, zonder compromis in de bedrijfsvoering.

Dé totaal oplossing

Onze ervaring met een breed scala aan klanten stelt ons in staat om diensten te verlenen aan organisaties van vrijwel elke omvang en voor elke branche.

Gecertificeerd Co2 neutraal printen

Vertrouw op Co2-neutraal printen zonder compromis.
 

Co2 onophoudelijk verminderen

Optimaliseer het printgebruik en meet de voortgang in de emissieverlaging.

 

Wat betekent de certificering voor de planeet, mensen en communities?

Ontdek welke impact wij samen met HP CO2 neutraal printen hebben gemaakt.

Unieke voordelen van Adaptable

Hybride vergaderen zorgt voor flexibiliteit in het vergaderen zonder verlies van kwaliteit.

Vergaderen in de toekomst eist flexibiliteit. Sommigen vergaderen op kantoor, anderen vanuit huis en soms zelfs gecombineerd. Dit vraag om een flexibele omgeving. Niet alleen van mensen en organisaties maar ook de techniek moet dit zo gebruikersvriendelijk en veilig mogelijk kunnen faciliteren. Hoe zorg je voor een flexibele hybride vergader omgeving? Dat leggen we je uit in dit thema.

Komen deze jou bekend voor?

Uitdagingen

HYBRIDE VERGADEREN MET GEMAK DOOR YEALINK​

Met YeaLink verander je de fysieke vergader ruimte tot een hybride ruimte waarin je zowel offline, online als gecombineerde meetings kunt verzorgen. Deze hardware en software oplossing is gemakkelijk in gebruik en kent voordelen die het verschil maken;

De voordelen

Samsung Certified Partner

Adaptable is een Samsung Authorized Business Partner

Unieke voordelen van Adaptable